mandag 2. juli 2012

Hjemmelaget cherry coke (Sort of) - Oppskrift


Jeg ELSKER cherry coke!  Men det er både vanskelig å finne, og ikke minst DYRT, her. 25 kroner for en liten boks. Ikke noe man gidder å kjøpe hver helg, liksom.

I går fikk vi "amerikapakke" fra svigermor og svigerinne som har vært på ferie i hhv Trinidad og Florida. I pakkene lå det maaasse kool-aid. Cherry kool-aid!  Siden jeg elsker cherry coke måtte jeg jo prøve... Hadde kun pepsi max tilgjengelig da, så strengt tatt ble det cherry pepsi max. En pakke kool-aid i en halvannenliter brus. Vend noen ganger (og pass på så det ikke spruter - kool-aid brukes blant annet til å farge ull... ) og drikk. NAM! Smakte fantastisk i pepsi max, og jeg ser for meg at det smaker enda bedre i ordentlig cola.


Siden jeg elsker kirsebærsmak mer enn noen annen godteri-og-brus-smak er det mye mulig jeg eksperimenterer litt med kool-aiden jeg har fått. Gele, kanskje? Ostekake? Tar mer enn gjerne i mot forlag til hva jeg kan bruke den til!

1 kommentar:

 1. Hej,

  Jag jobbar för sajten AlleOppskrifter.no och försökte kontakta dig, men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggtoppen". http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta!

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Gilla oss på Facebook! http://www.facebook.com/Alleoppskrifter

  Med vänliga hälsningar,

  Emilie
  Alleoppskrifter.no

  SvarSlett