mandag 5. mars 2012

When in London - Logg

Jeg har akkurat kommet hjem etter en studietur til London. "Normale" mennesker shopper på Londontur. Det gjør matvrak også. Men ikke på Gap, Zara eller Primark. Mine medstudenter hvinte av fryd over klesbutikk etter klesbutikk, og handlet gensere, cardigans og sko. Jeg ble tårevåt av lykke da jeg oppdaget en diiger matbutikk. Ingenting er så gøy som å handle mat i utenlandske matbutikker. Alt det spennende de ikke har her!

"Hovedgevinsten" var pakker med browniemix. Hvite brownies med biter av hvit sjokolade. Himmelsk! Det ble også ymse chips, sjokolader og annet godteri, samt peanøttsmør og en haug med fine medisiner man ikke får tak i her. Lemsip og sånn, for de som er kjent med sakene.

Og siden et blogginnlegg ikke er et blogginnlegg uten bilde skal jeg vise frem kofferten slik den så ut like før avreise fra London. Og husk: Det er ikke et eneste klesplagg i denne kofferten! (Klærne lå i en egen bag jeg var smart nok til å pakke med...)

3 kommentarer:

  1. hahahaha, jeg flirer godt men er helt enig med deg. Jeg elsker å shoppe i matbutikker i utlandet men klær og sko står nok høyere på lista mi hehe.

    SvarSlett
  2. Nisjda. Klær har man jo her også!

    SvarSlett
  3. Kofferten din ser akkurat ut som min så ut når jeg kom hjem fra London. Kjeks, godteri og konfekt!

    SvarSlett