mandag 30. januar 2012

Potato skins - Oppskrift

Inspirert av min gode venninne Cathrine, som driver bloggen Veganeren (http://www.veganeren.com/), bestemte jeg meg for at potato skins skulle bli dagens middag. Det er lenge siden jeg har spist det, faktisk så mye som tre år, så det var på tide. Litt usikker er man jo på om det er like godt som man husker, og jammen var det ikke det! Nam! Niåringen proklamerte høyt og tydelig at dette bare _måtte_ bli den faste lørdagsmiddagen. Det finnes utallige måter å lage disse på, og man kan tilsette så og si alt man måtte ønske. Latterlig enkelt er det å lage, godt smaker det, og rester er fin-fine til lunch.

Du trenger:
Poteter - så mange som du synes er nødvendig. Et par poteter pr voksen passer nok, avhengig av størrelse.
Bacon
Smør
Ost

Potetene deles i to på langs, slik at du får avlange halve poteter som ligger godt i stekebrettet. Pensle med olje, og stek på 200 grader til potetene er møre. Grav en grop i hver potet, men la det være ca en centimeter "potetinnmat" igjen langs kantene og bunnen. Bland innmaten med litt smør og stekt bacon, og fyll deretter tilbake i potetene. Dryss over revet ost, og stek videre på 200 grader til osten er smeltet og gyllen. Server med salat, rømme, salsa og det en måtte ønske av mer eller mindre sunt tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar