lørdag 18. september 2010

Fetakylling - Oppskrift

4 kyllinglår (evt. filet)
0,5 pk Apetina Feta (Jeg bruker kun den rene fetaen, ikke den marinerte.)
1 kinesisk hvitløk
Paprikakrydder
Timian
En dæsj olivenolje

Riv hvitløken, og bland den med olivenolje, feta og krydder til det blir en pasta. Sett den gjerne kaldt litt slik at den får "stivne" litt.
Løsne skinnet på kyllinglårene, og fordel fetablandingen under skinnet. (Evt. skjær lomme i kyllingfileter og fyll dem.) Stekes i ildfast form med litt olivenolje, salt og pepper over. (175 grader i ca 40 minutter, til skinnet er sprøtt, eller fileten er gjennomstekt.)

Jeg serverte den sammen med salat (Isberg, kikerter, eple, løk, sukkererter, mais og agurk) og hjemmelaget rømmedressing m/ hvitløk.

1 kommentar: