lørdag 18. september 2010

Sjokoladedrøm - Oppskrift

Bunn

Vanlig sukkerbrød med kakao. Enkelt og greit.


Krem

150 gr. mykt smør
150 gr. melis
1 pk. Piano vaniljekrem
1 plate kokesjokolade
Litt sterk kaffe
1 ss smør

Smelt 1 ss smør, litt sterk kaffe og en plate med sjokolade. La den kjøles ned mens du gjør resten. Rør 150 gr smør og melis hvitt. Tilsett vaniljekrem, bland godt. Tilsett den avkjølede sjokoladeblandingen. Kremen skal være litt "flytende"...

Dersom sjokolade/smør/kaffe blandingen er for varm, vil kremen skille seg... Dersom den ikke er "kremete" nok, så kan du piske 0,5 dl fløte, og vende inn...

Del bunnen i to, ha litt av kremen inni, og resten utpå. Jeg pleier og drysse revet hvit sjokolade over... NAM...

Dersom kremen skiller seg når du har i sjokoladeblandingen, så gjør det ikke så mye, smaker somregel godt likevel!!! (Blir kanskje bare litt "dekorativt" . Dersom den skiller seg FØR du blander i sjokoladen, så kjøler du den ned, før du kjører den med stavmikser... Da kan du kanskje klare å redde den...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar