lørdag 11. desember 2010

Skollingsbollekake - Oppskrift

Skollingsbollekaken har fått navnet sitt fordi jeg anser den å være en krysning mellom skoleboller, skillingsboller, og kake. Masse vaniljekrem, kanel, melis og kokos. Og gjærdeig for å binde det hele sammen. En "must love" for alle skole- og skillingsbolleelskere.

Bruk samme deig som til Waka Waka (Bollekake med sitron og kokosfyll). Når du har kjevlet ut deigen kliner du på en halv pakke piano vaniljekrem, og drysser over gode mengder kanel. Rull sammen, kutt i biter (bruk skarp kniv, ellers får du vaniljekrem over alt), og legg i springform. Ha en klatt med vaniljekrem på hver bolle. Stekes på 180 grader til den er ferdig, ca en halvtimes tid +/-. Når den har avkjølt litt har du over rikelig med melis og kokos. Så er det bare å nyyyyyte.

2 kommentarer:

  1. Herlighet! Har du tenkt å ta livet av en gammel dame fra Gausel. Den så jo helt fantastisk digg ut!!!

    SvarSlett